Arrangementen

Fietsen, picknicken, lekker eten en drinken, uitslapen. Jezelf eens goed in de watten laten leggen, Delft ontdekken of gezellig met de familie een weekend weg. Het kan allemaal!

Bekijk hieronder de arrangementen, die wij voor jou hebben samengesteld. Liever een combinatie van verschillende arrangementen? Ook dat kan! Mail ons en wij sturen jou een voorstel.

Uylenburg_Blad_Icoon_01_Lijn_02

Airstream Culinair BBQ-Arrangement

Dit arrangement is het meest gezellige van allemaal! Met z'n tweeën een nacht in onze Airstream, midden in de natuur en lekker samen barbecueën .

Op jullie privéterras hoeft de barbecue alleen nog aangestoken te worden. Een fles wijn staat klaar en in de koelkast staan alle benodigdheden voor een heerlijke barbecue. Geniet van de avond! 's Ochtends staat er een ontbijt voor jullie klaar met een kop koffie/cappuccino of thee.

Dat is het goede leven!

Totaalprijs voor 2 personen: €179,00

Prijs is inclusief: overnachting met 2 personen in de Airstream (incl. toeristenbelasting), ontbijt voor 2 personen, fles wijn en BBQ-arrangement (incl. diverse soorten biologisch vlees afkomst van Biologische boerderij Hoeve Biesland, salades en brood met smeersels)

Reserveren kan per mail

 

Uylenburg_Blad_Icoon_01_Lijn

Culinair Arrangement - De Centrale

Niet alleen op historische vlak heeft Delft veel te bieden, maar ook op culinair gebied is Delft het bezoeken waard. Restaurant De Centrale is de plek bij uitstek om dit te ervaren. Een eigenzinnig restaurant waar je heerlijk en relaxed kunt dineren. Gerechten van top kwaliteit waar bijna alles zelf wordt gemaakt, tot in het kleinste detail. 

Dit arrangement bestaat uit een overnachting op een tweepersoonskamer (inclusief toeristenbelasting), gebruik van twee fietsen, een 4 gangen diner (optie A) / een 5 gangen diner (optie B) bij De Centrale inclusief een glas cava bij binnenkomst en een ontbijt op de kamer geserveerd zodat je lekker rustig wakker kunt worden. 

Prijs voor twee personen: € 180,00 (optie A) of € 200,00 (optie B)

Reserveren kan per mail

Uylenburg_Blad_Icoon_01_Lijn_02

Ontdek Delft Arrangement

De historische binnenstad van Delft kent prachtige gebouwen, pleinen en verhalen. Delft is geen hele grote stad en daarom ideaal om in een weekend te bezoeken. Wij geven je de ingrediënten om de mooiste plekken van de stad te ontdekken. 

Dit arrangement omvat een overnachting op een tweepersoonskamer (incl. toeristenbelasting), ontbijt, de beschikking over twee fietsen, een historische stadswandeling, toegang tot Museum Prinsenhof Delft, toegang tot de Oude en Nieuwe Kerk en een "Delftse Leut" (koffie) bij Stads-Koffyhuis, een van de meest gewaardeerde koffie en lunchzaken van Delft. 

Totaalprijs voor twee personen €140,00

Reserveren kan per mail

Uylenburg_Blad_Icoon_01_Lijn

Voorhuis: met meerdere personen op pad

De etage in het Voorhuis is speciaal voor kleine groepen: 4 slaapkamers waarvan 3 tweepersoonskamers en 1 éénpersoonskamer, met gedeelde badkamer en toilet. Verder is er een overloop met koelkastje en koffie-/theefaciliteiten.

Prijs per nacht €225,00, exclusief ontbijt (á €10,00 p.p.). Vraag het ons en we sturen je een prijs op maat.

Reserveren kan per mail

Uylenburg_Blad_Icoon_01_Lijn_02

Reserveren

Bij "niet beschikbaar", kunt u altijd telefonisch informeren voor de laatste kamers!
Wilt u eerder inchecken of langer blijven, neem dan contact met ons op.

Tel. 015 - 214 37 32.

Toeristenbelasting bedraagt € 2,15 p.p.
Creditcard betalingen 3% commissie.

Uylenburg_Blad_Icoon_01_Lijn